Zoom produktového obrázku
V eshopu najdete novou fuknci Zoom produktového obrázku. Funkce umožňuje zákazníkům zvětšit část produktového obrázku...
V eshopu najdete novou fuknci Zoom produktového obrázku. Funkce umožňuje zákazníkům zvětšit část produktového obrázku...
Praktická funkce Obrázkové kategorie usnadní vašim zákazníkům orientaci v eshopu
Novinkou v eshopu je pop-up, neboli vyskakovací okno. Informujte zákazníky o všem, co je důležité vědět...
Nový modul s názvem Variabilní kategorie vám umožní uspořádat si kategorie vašeho eshopu přesně tak, jak to vyhovuje vašim potřebám.
FineEshop nabízí v současné době 8 šablon v několika barevných variantách. Šablony jsou plně responzivní a fungují tak skvěle i v tabletu či mobilním telefonu. Zde je malé představení jednotlivých šablon ...
Práci s eshopem začněte výběrem šablony. Od šablony se odvíjí velikosti obrázků a rozložení produktů na stránce, proto si její výběr dobře rozmyslete. Průvodce výběrem šablony nejde zde.
TECH ONE je pokroková, flexibilní šablona pro váš eshop. Šablona se, jak název napovídá, nese ve stylu moderních technologií a nabízí celou řadu variabilních prvků a vylepšení
Standardně se na jedné straně s produkty zobrazují 2-3 řádky produktů (v závislosti na zvolené šabloně). Pokud vám toto nastavení nevyhovuje, stanovte si sami počet produktů pomocí funkce Počet řádků produktů ...
První dojem je důležitý. Vyberte si sami, co zákazníci uvidí ...
Díky mobilním šablonám mají naše eshopy přívlastek "optimalizováno pro mobily". To zajišťuje zákazníkům dokonalý komfort při nakupování na jakémkoliv mobilním zařízení.
Od vytvoření prvního grafického manuálu uplynula už nějaká doba, a protože není nic staršího než včerejší noviny, tak jsem tu zas a mám pro vás 5 (zcela aktuálních) grafických tipů.
Založili jste si demo a chcete si svůj nový e-shop upravit podle vašich představ? Jak ale začít? Vím, že začátky mohou být těžké, proto jsem pro vás připravila 10 typů, jak na to. Uvidíte, že je to hračka.